🎞️Ώρα για το Review- Witcher

🎞️Ώρα για το Review- Witcher

Αφού πρώτα σας προειδοποίησα για την κυκλοφορία του , ήρθε η στιγμή να ασκήσω και εγώ την κριτική μου σε μία πολύ trending σειρά του Netflix.

Ό, τι διαβάσετε παρακάτω δεν περιέχει spoilers.

Αρχικά, να τονίσω πως η συγκεκριμένη σειρά δεν πρόκειται να σας δώσει μασημένη τροφή όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράζει για τον φανταστικό κόσμο που περιγράφει και στον οποίο διαδραματίζεται η ιστορία. Αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα της σειράς. Και θα εξηγήσω τι εννοώ αμέσως.

Το στήσιμο του Witcher δεν είναι σαν των άλλων σειρών. Η σειρά κινείται σε 3 διαφορετικούς χρόνους. Πιο απλά δείχνει μέσα από τρεις διαφορετικές χρονολογικές περιόδους, αλλά πολλές φορές και διαφορετικές σκοπιές πως διαμορφώνονται τα γεγονότα.

Η σειρά θα διαδραματιστεί γύρω από τη ζωή 3 βασικών χαρακτήρων, των οποίων οι ιστορίες θα συναντηθούν και θα επηρεαστούν από τις πράξεις των άλλων. Αυτοί είναι , φυσικά ο γητευτής μας Τζέραλντ, η μάγισσα Γένεφερ της οποίας το ταξίδι είναι ιδιαίτερο και μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε πως δημιουργείται ο χαρακτήρας της μέσα από τις επιλογές της και τέλος, η μικρή Σίρι, επίσημα Σιρίλλα, μία πριγκίπισσα η οποία όμως σαν πριγκίπισσα δεν ζεί γιατί για πολλούς λόγους θα βρεθεί κυνηγημένη και θα περάσει το περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο τρέχοντας.

Πάντα με συνοδεία ποπ-κορν , πατατάκια, πίτες, πίτσες, μπέργκερ, κανά αρνί στη σούβλα κτλ.

Θα κλείσω λέγοντας, πως αν και δεν έχω δώσει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στα παιχνίδια , η σειρά μου αφήνει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Το καστ κάνει καλά τη δουλειά του, η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και παρουσιάζεται με όμορφο τρόπο και παρόλο που στην αρχή θα μείνει πολύς κόσμος μπερδεμένος , όλοι θα πάρουν τις εξηγήσεις τους καθώς θα περιμένουν πάνω από ένα χρόνο για την συνέχεια.

Βαθμολογία 8/10