Texas Chainsaw 2013

Texas Chainsaw 2013

Μια ταινία του 2013 που είναι άμεσο σίκουελ του παλιού φιλμ The Texas Chain Saw Massacre και είναι μέρος μιας μεγάλης εφταλογίας.
Όσον αφορά το καστ, το μόνο που θα τονίσω είναι η παρουσία της Alexandra Daddario που έχει “κάποια” παρουσία στο Hollywood και είναι κυρίως γνωστή για την όμορφη σκηνική της παρουσία!!
Εμείς κάτσαμε σαν παρεάκι να δούμε την ταινία ως πρώτο επεισόδιο της νέας μας σειράς “CINEματοδιάρροια” και στο τέλος, θα παραθέσω και το link για να το δείτε στο YouTube.

Σχόλια από IMDB

Σε γενικές γραμμές, η ταινία δεν είναι κάτι το σπουδαίο αν κάποιος είναι λάτρης του κινηματογράφου.
Αυτό δεν ισχύει, όμως, αν θέλετε να το παρακολουθήσετε σαν παρέα και να έχετε όρεξη να κάνετε πλάκα, παρόλο που μιλάμε για μια ταινία κατηγορίας Slasher (Slasher films- υποκατηγορία στις ταινίες τρόμου).
Πλοκή: Μετά το τέλος της πρώτης ταινίας, οι κάτοικοι της πόλης καίνε το σπίτι και μαζί όλη την οικογένεια Sawyer. Ξεφεύγουν, προσωρινά, η Loretta με το μωρό της (την Edith)· ωστόσο, η Loretta σκοτώνεται και το μωρό δίνεται για υιοθεσία. Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε πολλά χρόνια μετά, όπου η πρωταγωνίστρια Heather δέχεται ένα γράμμα, στο οποίο μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και φεύγει για το Τέξας ώστε να αποδεχθεί μια κληρονομιά. Το ταξίδι αυτό όμως κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Αρκετά όμως, είπα ήδη πολλά περισσότερα από όσα έπρεπε!
Ακολουθούν τα βίντεο σε παραγωγή VrioPhoto Productions με πρωταγωνιστές VrioPhoto, Βασίλης aka. Dennis Berkam-Flying Dutchman και φυσικά εμού του ιδίου – Αλέξανδρος Κ.

Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι και like.
Σας ευχαριστώ.

https://youtu.be/bg4vhmALDGM

https://youtu.be/mk1qGZ3F7PE

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *