Πρόταση ταινίας στο Netflix- Red Sea Diving Resort

Πρόταση ταινίας στο Netflix- Red Sea Diving Resort

Επιλογή μου το Red Sea Diving Resort, με πρωταγωνιστή τον Chris Evans, γνωστό στους περισσότερους από τις ταινίες της Marvel όπου ενσάρκωσε τον Captain America.
Όπως και στις εν λόγω ταινίες, έτσι και εδώ δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την υπέροχη σωματοδομή του είτε κάνοντας έλξεις είτε απλά μη φορώντας τίποτα από τη μέση και πάνω. Άλλα μέλη στο καστ είναι ο Michael Kenneth Williams και Halley Bennett.


Πλοκή:
Έτος 1979, Αιθιοπία και Σουδάν και υπάρχει τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τις κοινές δράσεις ενός πράκτορα του Ισραήλ, τον Άρι, με έναν Εβραίο από το Ισραήλ, τον Καμπέντε. Οι προσπάθειες τους να σώσουν όλους τους Εβραίους της Αιθιοπίας. Η μέθοδος που επινοεί η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, Μοσάντ, είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και είναι άκρως κινηματογραφική. Οι πράκτορες παρουσιάζονται στην κυβέρνηση του Σουδάν ως επιχειρηματίες που θέλουν να νοικιάσουν ένα εγκαταλελειμμένο θέρετρο καταδύσεων και να το χρησιμοποιήσουν ως βιτρίνα για τη διάσωση των Εβραίων της Αιθιοπίας.

Η ταινία καταφέρνει, τουλάχιστον σε εμένα, να αποτυπώσει τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν σπίτια και να παλέψουν μέσα από κακουχίες και αντιξοότητες ώστε να βρεθούν πίσω στο Ισραήλ.