🎬 Scary Movie 2 – [+Βίντεο!] all time classic καφροκωμωδία – Σχολιασμός και εντυπώσεις

🎬 Scary Movie 2 – [+Βίντεο!] all time classic καφροκωμωδία – Σχολιασμός και εντυπώσεις

Η σειρά ταινιών “Scary Movie” έχει βγάλει συνολικά 5 ταινίες από το 2000 έως και σήμερα και σαν είδος θα μπορούσε κανείς να πει ότι κατατάσσεται στις παρωδίες- κωμωδίες. Εμείς συγκεκριμένα είδαμε, το καλύτερο από τα 5, κατά τη γνώμη μας, το Scary Movie 2.


Η πρώτη ταινία της σειράς ειχε τίτλο “χωρίς συνέχεια…”, ενώ το 2 “Σας ειπαμε ψέματα”. Αποτελεί, λοιπόν, μια κλασική Αμερικανιά, κολεγιακή κωμωδία, με πολλές φορές ακραίο χιούμορ, η οποία σατιρίζει πασίγνωστες ταινίες τρόμου και θρίλερ που άφησαν εποχή. Μερικές από αυτές είναι:
The Haunting(1999), The Exorcist(1973), The Amityville Horror(1979), Poltergeist (1982), The Legend of Hell House (1973), House on Haunted Hill (1999), and The Changeling(1980), αλλά πετάει και αναφορές από Hannibal (2001) και Hollow Man (2000). 

Πιο συγκεκριμένα η ταινία μας αφορά μια ιδιαίτερη παρέα κολεγιόπαιδων, η οποία θα αποτελέσει πειραματόζωο στο πείραμα ενός καθηγητή, ο οποίος μελετά και ερευνεί το μεταφυσικό. Η παρέα αυτή δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού τα συγκεκριμένα άτομα ήταν οι επιζώντες από τα συμβάντα της πρώτης ταινίας. Έτσι λοιπόν είναι προσκεκλημένοι σε μια στοιχειωμένη έπαυλη, εκεί όπου ο καθηγητής θα κάνει τα πειράματά του.

Αλλά αρκετά σας κούρασα, πάμε να δούμε το βίντεο (από την σειρά CINEματοδιάρροια στο κανάλι μου στο Youtube), ούτως ώστε να μπορέσετε να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματά σας…

Η ταινία είναι τέλεια, στην περίπτωση που κάποιος θέλει απλά να γελάσει και να ξεχαστεί, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι πλοκές και τα σενάρια ή απλά να σκοτώσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Η βαθμολογία που της βάζουμε εμείς κατά μέσο όρο είναι –> 2,5/5 ⭐

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *