3 σειρές του Netflix για το Σαββατοκύριακο που έφτασε

3 σειρές του Netflix για το Σαββατοκύριακο που έφτασε
MINDHUNTER

Ειναι Παρασκευή και όλοι κάνετε μεγάλα σχέδια για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα καταλήξετε αγκαλιά με την κουβερτούλα σας, μπροστά από μια οθόνη, βλέποντας Netflix. Κι εδώ έρχομαι, ως από μηχανής θεός, να σας προτείνω 3 υπέροχες σειρές που θα τις απολαύσετε πραγματικά.

Messiah

Στη Μέση Ανατολή εμφανίζεται ξαφνικά ένας άνθρωπος που μιλά για το Θεό, χωρίς αναφορές σε θρησκείες. Κάνει θαύματα και διασχίζει όλο τον κόσμο αποκτώντας φανατικούς πιστούς. Από την άλλη πολλοί παραμένουν δύσπιστοι και πιστεύουν πως εξυπηρετεί διαφόρων ειδών συμφέροντα.

Που κρύβεται η αλήθεια τελικά; Πολύ καλές ερμηνείες από τους δευτερεύοντες ρόλους που δίνουν με τις δικές τους ιστορίες επιπλέον ενδιαφέρον σε μια πρωτοποριακή σειρά βάση

The end of the fucking world

Σειρά που περιέχει βρετανικό χιούμορ και ψυχοπαθή έφηβο. Θα μπορούσα να σταματήσω εδώ και να σας έχω ήδη πείσει να τη δείτε.

Ο Τζέιμς είναι ένας ιδιαίτερος 17χρονος, πεπεισμένος πως είναι ψυχοπαθής και έχοντας το αποδεχθεί σχεδιάζει ένα φόνο.

Η Αλίσα είναι το νέο κορίτσι στο σχολείο και όντας εξωστρεφής, γίνεται ο εύκολος στόχος του Τζέιμς.

Τελικά μετά από χρόνο που περνάνε μαζί, τον πείθει να εγκαταλείψουν την πόλη τους ενώ δενκείνος συνεχίζοντας να σχεδιάζει πως θα εκτελέσει το φόνο, αποδέχεται την πρόταση της.

Καλογυρισμένη σειρά χωρίς υστερικές ερμηνείες από ψυχοπαθείς πρωταγωνιστές όπως γίνεται συνήθως, ένα πολύ ωραίο κράμα δράματος με το κλασικο, φλεγματικό βρετανικό χιούμορ.

Η 1η σεζόν με 10 επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix και είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί η δεύτερη.

Mindhunter

‌”Η εγκληματολογία είναι η επιστήμη που είναι πιο κοντά στην τέχνη καθώς ψάχνει να ριξει φως στα πιο σκοτεινά σημεία του ανθρώπινου μυαλού” όπως εύστοχα δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εξαίσια ελληνική παραγωγή “Έτερος Εγώ”.

MINDHUNTER


‌ Το ίδιο συμβαίνει και στην εξαίσια σειρά “Mindhunter” η οποία μας πάει πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 70 στην Αμερική και τη σύσταση της πρώτης ομάδας έρευνας και ανάλυσης της συμπεριφοράς “serial killers” της εποχής. Σκοπός της είναι η εντόπιση κοινών στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν έναν άνθρωπο στο να γίνει μανιακός δολοφόνος ώστε να μπορεί να προληφθεί μια παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.


‌Οι ρεαλιστικές ερμηνείες καθώς και η καταπληκτική απεικόνιση της εποχής σε συνδυασμό με τις ανατριχιαστικές εξιστορήσεις για φριχτά εγκλήματα καθιστούν τη σειρά “must watch”.
‌οι δύο πρώτες σεζόν είναι ήδη διαθέσιμες στο Netflix.

Next episode begins in 5,4…

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *