🎄 Χριστουγεννιάτικη κλασική ταινιάρα – Home Alone [+βίντεο σχολιασμού και εντυπώσεων]!

🎄 Χριστουγεννιάτικη κλασική ταινιάρα – Home Alone [+βίντεο σχολιασμού και εντυπώσεων]!

Η περίοδος των Χριστουγέννων κατά κύριο λόγο είναι συνυφασμένη με όμορφες στιγμές μαζί με τις οικογένειές, τις παρέες και γενικότερα τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ιδανικό σκηνικό για ταινία και πιο συγκεκριμένα μια διαχρονική οικογενειακή κωμωδία, που για τους περισσότερους “σημαίνει” Χριστούγεννα. Μιλάμε για το “Home Alone” του 1990.

Η ταινία εκτυλίσσεται γύρω από ένα αγόρι, τον Κέβιν, του οποίου η οικογένειά αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Ο Κέβιν, αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός, του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο επίδοξους διαρρήκτες και να προστατεύσει τον εαυτό του και το σπίτι του.

Εμείς λοιπόν είδαμε αυτήν την ταινία must των Χριστουγέννων, που οι περισσότεροί από μας έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία. Ακολουθεί το βίντεο εντυπώσεων και σχολιασμού της ταινίας από το επιτελείο μας! Απολαύστε το…

Σίγουρα δεν είναι μια ταινία με ιδιαίτερο σενάριο, βαθιά πλοκή και ανατροπές, αλλά σου προσφέρει μια γερή δόση νοσταλγίας της παιδικής ηλικίας, αναβιώνοντας εικόνες και συναισθήματα από τα Χριστούγεννα του καθενός. Μια all time classic ταινία που σίγουρα θα πρέπει να βάλετε στην λίστα σας και αυτά τα Χριστούγεννα για να σας βάλει πλήρως στο mood!

Βαθμολογία –> 8.7/10

*** Προτεινόμενη παρακολούθηση: 1) σωστή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φωτάκια, κτλπ., 2) τζάκι, εάν υπάρχει, 3) μία κούπα ζεστό καφέ ή τσάι ή σοκολάτα, 4) κανένα κουραμπιέ/ μελομακάρονο και 5) η κατάλληλη παρέα!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *