Η ανακοίνωση του “Half life: Alyx” έσκασε σαν βόμβα 12 χρόνια μετά! [Videogames]

Η ανακοίνωση του “Half life: Alyx” έσκασε σαν βόμβα 12 χρόνια μετά! [Videogames]

Ποιός θυμάται την φουτουριστική σειρά παιχνιδιών first person shooter Half life? Ποιός είχε καεί για να τα τερματίσει? Ποιός είχε μείνει “κάγκελο” με την φοβερή πλοκή τους, με ατμόσφαιρα τύπου “1984” George Orwell? Και τέλος ποιός είχε λιώσει να οδηγάει και να κάνει κόλπα με το jet ski με τις ώρες? Χμμ…και εγώ είμαι ένας από αυτούς!
Μια τεράστια είδηση για τους φίλτατους gamers (και πιθανόν το τέλος των memes περί Half life 3)…
12 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του θρυλικού Half life 2: episode 2 και 2,5 χρόνια από την ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσουν 3 VR (virtual reality) παιχνίδια, η διάσημη Valve, σήμερα κιόλας ανακοίνωσε το “Half life: Alyx”, την νέα της προσθήκη στην πολυσυζητημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Half life.
[Βέβαια εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι κιόλας με το γεγονός ότι θα είναι για VR, θα προτιμούσα τον πατροπαράδοτο τρόπο με controller και να είμαι καρφωμένος στην οθόνη, αλλά τι να κάνουμε, η τεχνολογία προχωράει!]

Photo source: venturebeat.com

Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι με τον τίτλο Alyx είναι πολύ πιθανό να αναφέρεται στην στενή συνεργάτη του πρωταγωνιστή (Gordon Freeman) της σειράς, Alyx Vance, της οποίας η τελευταία εμφάνιση έγινε στο Half life 2: episode 2 (2007). Βέβαια πάει πολύς καιρός από τότε και σχεδόν δεν θυμάμαι καν τη σύνδεση της με την ιστορία/ πλοκή του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση έγινε με την παρακάτω ανάρτηση της εταιρίας στο Tweeter, από έναν σχετικά επίσημο και νεοσύστατο λογαριασμό της στην πλατφόρμα.

Το ποστ από την Valve στο Tweeter

Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την είδηση αυτή προς το παρόν. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης 21/11/19 για να μπούμε στο παρασύνθημα και να δούμε περί τίνος πρόκειται!

Ο,τι και αν κάνουν οι φίλοι μας στην Valve ελπίζω να μας εντυπωσιάσουν και να σταθούν άξιοι των προσδοκιών των fans, που εναγωνίως περίμεναν 12 περίπου χρόνια.

(Header photo source: steam.com)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *