Η καραντίνα συνεχίζεται, μαζί και οι προτάσεις για σειρές

Η καραντίνα συνεχίζεται, μαζί και οι προτάσεις για σειρές

Η καραντίνα καλά κρατεί οπότε έχουν πάρει φωτιά και οι τηλεοράσεις, τα smartphones, τα λάπτοπ και ο,τι άλλο διαθέτει ο καθένας. στο σημερινό μας άρθρο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα 4 σειρές που σίγουρα θα το μετανιώσετε..αν δεν τις δείτε. Ας ξεκινήσουμε:

Ozark (2017-…)

Μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει το τελευταίο διάστημα, ακόμη βλέπω δηλαδή, καθώς βρίσκομαι στα μισά του δεύτερου από τους τρεις κύκλους που έχουν κυκλοφορήσει.

Η υπόθεση έχει να κάνει με την οικογένεια Byrdes, τους συζύγους Marty και Wendy καθώς και τα έφηβα παιδιά τους Charlotte και Jonah. Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν ως μια συνηθισμένη οικογένεια με φυσιολογικές ζωές στο Σικάγο. Αυτό που δεν είναι τόσο φυσιολογικό είναι η δεύτερη δουλειά του Μάρτι, ο οποίος εκτός από οικονομικός σύμβουλος, ξεπλένει και χρήμα για το δεύτερο μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού.

Όταν αποδεικνύεται πως ο συνέταιρος του κλέβει λεφτά από το καρτέλ, αυτός παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία, επιφορτιζόμενος μια αποστολή ζωής ή θανάτου: να ξεπλύνει 8 εκατομμύρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στις λίμνες Ozarks, ένα τουριστικό θέρετρο στις ΗΠΑ.

Πως αντιδρά η οικογένεια του στο άκουσμα αυτό; Πως θα τους δεχθούν στο νέο τόπο κατοικίας τους; Θα τα καταφέρει ο Μάρτι;

Αυτά αποτελούν ουσιαστικά τα ερωτήματα που απαντώνται στην πρώτη σεζόν, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το παράδοξο είναι ότι η δεύτερη σεζόν, είναι ακόμη καλύτερη (μέχρι και το 6ο από τα 10 επεισόδια για τα οποία έχω ιδία άποψη). Οι χαρακτήρες εξελίσσονται και δε μένουν στάσιμοι σε ένα βαρετό στερεότυπο καλός – κακός. Νέοι πρωταγωνιστές βγαίνουν στον αφρό και πραγματικά κάθε επεισόδιο σε
κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο.

Ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν δεν έχει υπάρξει ακόμη αν και μοιάζει τυπική διαδικασία με βάση την επιτυχία της σειράς. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συντελεστές έχουν δηλώσει πως ναι μεν δε θα γίνει μια σειρά των 10+ σεζόν αλλά υπάρχει υλικό για λίγες ακόμη σεζόν. Πραγματικά ανυπομονούμε.

Μπόνους: Όλοι στο ίντερνετ αναφέρονται στην τρομερή τρίτη σεζόν και το απίστευτο φινάλε της.

Broadchurch (2013-2017)

True Detective και κουραφέξαλα. Ίδιο στυλ, καλύτερη σκηνοθεσία, υπέροχα τοπία και ξεκίνησε κι ένα χρόνο νωρίτερα. Η υπόθεση έχει να κάνει με τη διαλεύκανση του φόνου ενός νεαρού αγοριού σε μια μικρή κωμόπολη της Αγγλιάς. Πολύ καλογυρισμένο, χαρακτήρες που μεταβάλλονται και δεν είναι προκατ ανεξαρτήτως εξελίξεων και συνεχόμενη εναλλαγή συναισθημάτων των θεατών απέναντι στους πρωταγωνιστές.

3 σεζόν, διαθέσιμο στο Netflix, σε καμιά βδομάδα το πολύ το έχετε τελειώσει

The Borgias (2011-2013)

16ος αιώνας και η οικογένεια Βοργία ξεκινώντας από το μηδέν, εκλέγει Πάπα. Εκπληκτική απόδοση της εποχής τόσο με κοστούμια όσο και με σκηνικά, ίντριγκα, αιμομιξία, ανηθικότητα κτλ κοινώς ο Μεσαίωνας που αγαπήσαμε. Εκπληκτικός Jeremy Irons στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ειλικρινά θα ήθελα να είναι ο σημερινός πάπας μετά από την απόδοση του ρόλου που είδα. 

3 σεζόν, 29 επεισόδια αλλά η αλήθεια είναι πως θέλαμε κι άλλα. Να μη ξεχάσω πως οι Βοργίες όντως υπήρξαν σαν οικογένεια, δίνοντας στη σειρά και ιστορικό χαρακτήρα.

Banshee (2013-2016)

Σίγουρα στο top5 των σειρών που έχω δει (κι έχω δει πάρα πολλές). Διαμαντάκι από τα λίγα το οποίο δεν πήρε την προβολή που του άξιζε. Στα της υπόθεσης ένας πρώην κατάδικος κλέβει την ταυτότητα ενός σερίφη και πάει σε μια μικρή πόλη όπου έχει ανοικτούς διάφορους λογαριασμούς. Το τι θα επακολουθήσει και οι συνεχείς ανατροπές ξεπερνούν τη φαντασία σας και το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι πως τα 30 επεισόδια (χωρισμένα σε 3 σεζόν των 10) θα σας φανούν ελάχιστα.

Άντε και καλό κάψιμο!!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *